• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято Знань у Багатянській загальноосвітній школі

Свято Знань у Багатянській загальноосвітній школі

2019-09-02

/Files/images/изображение_viber_2019-09-03_08-06-57.jpg

2 вересня Багатянська загальноосвітня школа знову наповнилась веселим гамором, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів, адже в школу завітало свято Першого Дзвоника.

Цього дня представники учнівської молоді стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі і відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.

Під урочисті оплески присутніх та спалахи фотокамер, на майданчик перед навчальним закладом перші вчителі та одинадцятикласники вивели поповнення шкільної родини. Гарно вдягнені, стояли 47 першокласників, слухали побажання і настанови, і самі, затинаючись від хвилювання, розповідали вивчені вірші… У школі два класи першачків, кожен з яких із цікавістю роздивлявся двір, в якому йому можна буде побігати на перерві, або шукав поглядом рідні і знайомі обличчя.

У перший день осені голова села Бабенко М.П., І заступник Одеської обласної адміністрації Шкаровський В.М., депутат районної ради Пінтійський Д.П. за доброю традицією взяли участь в урочистій церемонії першого дзвоника, привітали учнів з початком нового навчального року і з Днем Знань.

Слова вітань лунали і від директора школи Мінженер Олександра Івановича,який зазначив,що це свято кожного з нас. Він побажав першокласникам аби вони сміливо крокували країною знань,а всім присутнім побажав міцного здоров’я та наснаги на весь навчальний рік.

За доброю традицією, привітальні слова пронулали і від найстарших учнів у школі – одинадцятикласників. На згадку про свято,учні 11 класу вручили першокласникам подарунки. А їх феєричне виконання флешмобу вразило усіх присутніх.

І як завжди, старт новому шкільному року дав дзвоник,який гордовито пронесли учень 11 класу Маджаров Михайло та учениця 1 класу Іванова Дар’я. На такій урочистій ноті свято першого дзвоника було закінчено.

Педагог-організатор

Дамаскін Ю.А.

/Files/images/DSC_1398.JPG

/Files/images/изображение_viber_2019-09-02_11-23-29.jpg

/Files/images/изображение_viber_2019-09-02_11-23-49.jpg

/Files/images/DSC_1331.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi