• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • «День казки» – 4 день пришкільного табору Багатянського ЗЗСО

«День казки» – 4 день пришкільного табору Багатянського ЗЗСО

2021-06-04

/Files/images/изображение_viber_2021-06-04_12-27-35щ.jpg

Сьогодні у нас незвичайний деньок:

У казку зробили ми впевнений крок.

Із казкою ми вже стрічались не раз,

І знову вона завітала до нас.

В казках є завжди перешкоди, та ЗНАЄМ:

Для творчих дітей їх ніколи немає!

Казка – свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячого мислення й мови, думка, втілена в художнє слово, острівок дитячої творчості. Під її впливом дитина починає бачити навколо себе незвичайні взаємозв’язки між предметами і явищами, досягаючи єдності образів. Водночас дитина переживає хвилюючу радість, яка породжує бажання поділитися своєю думкою з товаришами.

Гарною традицією у пришкiльному таборi «Веселка» стало проведення Дня казки. Це неймовірне щастя та радість для наших дітей. У цьому році воно завітало до наших учнів 4 червня 2021 року. Розпочалося все із казкової зарядки, після якої для вихованців загону «Барвінок» (уч.2-А кл.) було проведено гру «Казкова вікторина» між командами «КОЛОБОК» та «БУРАТИНО». У ході гри діти згадували які якості характеру притаманні певним героям, збирали казкові пазли, виправляли помилки у казкових телеграмах, Родзинкою гри була інсценізація казок «Ріпка» та «Кошеня, яке забуло, як просити їсти». За кожний конкурс команди отримували пелюстки з Квітки-семіцвітки. Наступним етапом казкової тематики стало малювання за темою «Мої улюблені герої казок» усіма вихованцями табору.

Ось такий дивовижно-казковий і насичений на події день видався у вихованців. Радісні та щасливі діти пішли по домівках, розповідаючи дорогою своїм батькам враження про проведений День казки в таборі «Веселка».

Вчитель початкових класів Маджарова Т.М.

Кол-во просмотров: 66

Комментарии