• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Патрульна поліція в Багатянській загальноосвітній школі

Патрульна поліція в Багатянській загальноосвітній школі

2019-11-29

29 листопада до учнів Багатянської загальноосвітньої школі завітали представники відділу з організації несення служби в м.Ізмаїл управління патрульної поліції в Одеській області.

Т.В.О. інспектора відділу зв’язків з громадськістю, капрал поліції Бочковар І.Г. провів з учнями 6-А класу бесіду «Будь пильним на дорозі». Для учнів експромтом були розіграні декілька дорожніх ситуацій,в яких головну роль зіграли самі шестикласники. Іван Георгійович виступив в ролі регуліровщика дорожнього руху та пояснював учням кожен свій рух. Дуже корисно було в черговий раз повторити правила техніки безпеки дорожнього руху. Картал поліції, Бочковар І.Г. провів показ - екскурсію патрульного авто для учнів 5-11 класів. Діти зробили фото та отримали масу позитивних емоцій від спілкування з представником патрульної поліції.

Сподіваємося,такі зустрічі з представниками патрульної поліції, з метою інформування та профілактики правопорушень на дорозі учнями Багатянської загальноосвітньої школи, стануть гарною традицією.

Педагог – організатор Дамаскін Ю.А.

Кол-во просмотров: 157

Комментарии